Спеціальні наземні війська Туреччини увійшли на територію північного Іраку.

Про це пише Європейська правда з посиланням на агентство AFP.

Як повідомили джерела в турецькому уряді, війська збираються переслідувати бойовиків забороненої Робітничої партії Курдистану, які здійснили серію атак проти поліції та армії Туреччини.

"Турецькі військовослужбовці перетнули іракський кордон для того, щоб за "гарячими слідами" переслідувати терористів з РПК, які були задіяні в останніх нападах", - сказало джерело.

Чиновник додав, що "це тимчасовий захід, покликаний не допустити втечі терористів".

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Читайте також: Під час вибуху загинули 12 турецьких правоохоронців

Як пише The Telegraph, на територію Іраку увійшли два підрозділи турецьких спецслужб, яким надають підтримку з повітря військові літаки.

Нагадаємо, сьогодні внаслідок теракту курдських бойовиків у східній турецькій провінції Ігдір загинуло 14 поліцейських. В неділю мінна атака курдських бойовиків у турецькому місті Даглиджа в провінції Хаккярі забрала життя 16 військових.

Туреччина почала бомбити позиції забороненої Робітничої партії Курдистану на півночі Іраку 24 липня після серії нападів і вбивств працівників поліції, в яких влада звинуватила курдських бойовиків.