У Росії три з'єднання Повітряно-десантних військ були підняті по тривозі. Про це повідомляє Міноборони Росії.

"Три з'єднання Повітряно-десантних військ в Іванівській, Уляновській і Волгоградській областях були підняті по тривозі в ході раптової перевірки боєготовності військ Центрального військового округу. Протягом доби до її заходів у загалом було залучено близько 10 тис. десантників", - йдеться в повідомленні.

Зараз проводиться перекидання десантних підрозділів в призначений район. Для здійснення даної операції з аеродромів Східний (Ульяновськ) і Північний (Іваново) екіпажами Іл-76 буде здійснено понад 40 вильотів літаків.

Читайте також: У Маріуполі міліцію перевірили на боєготовність (фото)

Крім того, у Волгоградській і Ульяновській областях на станціях залізничного навантаження завершується формування двох військових ешелонів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, днями Президент РФ Володимир Путін наказав терміново провести перевірку військ Центрального військового округу Російської Федерації.