Військові дії від сепаратистів у Донецькій та Луганській областях дестабілізують ситуацію не тільки в Україні, але й у країни-агресора. У Ростовській області РФ за останній рік збільшилась кількість злочинів.

За інформацією місцевої поліції, російські силові служби занепокоєні великим потоком бойовиків та зброї з Донбасу. Саме ці фактори спричинили ріст злочинності в області.

За цей рік в Ростовській області на 12,5% збільшилась кількість злочинів із застосуванням зброї. На 23,4% виросла кількість злочинів, пов'язаних з незаконним обігом зброї. Всього в області зафіксовано 501 злочин, пов'язаний з незаконним ввезенням зброї.

Читайте також: Європарламент прийняв резолюцію з вимогою звільнити Сенцова та Кольченка

Також правоохоронці запевнили, що останнім часом російські прикордонні служби посилили контроль на пропускних пунктах на кордоні із Донецькими та Луганськими областями.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще