Терористи радикальнох організації "Ісламська держава" вважають біженців-мусульман грішниками. Вони "піддають дітей спокусі світу "невірних".

Про це пише Reuters.

"Знайте, що залишення земель ісламу і подорож в землю невірних - тяжкий гріх, бо це шлях до невіри", - ідеться у пропаганді терористів.

Читайте також: Норвежці відмовили у викупі бойовикам Ісламської держави

Згідно інформації від бойовиків, це може призвести до того, що "ваші онуки і правнуки залишать іслам і візьмуть християнські, атеїстичні або ліберальні погляди".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Радикальні ісламісти вважають, що в країнах, де переважає християнство, діти "піддаються небезпекам перелюбу, содомії, наркоманії та алкоголізму".

Нагадаємо, більше двох мільйонів сирійських біженців поїхали до Єгипту, Іраку, Йорданії та Лівану, ще 1,9 мільйона чоловік - у Туреччині.

Довідка. "Ісламська держава" - терористичне угруповання, що проголосила створення халіфату на частини захоплених їй влітку 2014 територій Сирії та Іраку.