Словацький президент Андрей Кіска під час зустрічі з прем'єром України Арсенієм Яценюком привітав країну із реформами, але наголосив,що потрібно швидше їх активізовувати. про це повідомили сьогодні на офіційному сайті Кіски.

Андрей Кіска задоволений прогресом України у введенні нових реформ. Він запевнив, що для членства в ЄС урядовцям необхідно більше реальних змін, які мають відбутися у суспільстві та законах.

Також словацький лідер зазначив, що лише виконання мінських домовленостей зможе створити мир на Донбасі.

У свою чергу Яценюк подякував Кіску за співпрацю двох країн в енергетичній сфері. За словами прем'єра, Словаччина зробила великий внесок в енергетичну незалежність України.

Читайте також: Європарламент прийняв резолюцію з вимогою звільнити Сенцова та Кольченка

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Представники двох держав також обговорили питання подальшої співпраці в енергетичній сфері. Вони також підписали меморандум про співпрацю у спортивній галузі.