Прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков розповів, що Росія не буде виділяти квоти для біженців із Сирії. Про це він розповів кореспонденту російського видання "Дождь".

На російській території стали з'являтись біженці із Сирії, але уряд держави не збирається виділяти для них квоти, як це роблять у країнах Європи. Однак у Кремлі передбачали, що з цього приводу можуть з'явитися додаткові витрати.

"Навряд чи це актуальне питання для РФ. Це не тема нашого порядку денного. Ми очікували, що більшою мірою ці витрати припадуть на ті країни, які свого часу мали відношення до того, що в подальшому призвело до такої катастрофічної ситуації в деяких державах Магріба, на Близькому Сході". - заявив Пєсков.

Читайте також: У Росії зарплату виплатили цеглою

З початку війни у Сирії її покинули більше 4 млн громадян. З початку цього року Середземне море перетнули близько 300 тисяч біженців.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нещодавно Росія направила до Сирії свою військову техніку та солдат для підтримки діючого диктаторського режиму Башара аль-Асада.