Костромська виборча комісія запропонувала учасникам виборів подивитися провладний фільм на каналі НТВ. Документ із підписом голови комісії опублікував опозиціонер Олексій Навальний в своєму Twitter.

Про законність документа заявила прес-секретар Навального Кіра Ярмиш, повідомляє видання "Дождь". Журналісти також намагались отримати інформацію від виборчої комісії, але там на телефонні дзвінки не відповідають.

Костромська область є єдиним регіоном в РФ, де офіційно затвердили для участі у виборах партію ПАРНАС, одним із засновників якою був опозиціонер Борис Нємцов. У Новосибірську, Калузі і Магадані виборчкоми забракували підписи за партію.

Читайте також: У Росії заборонили відео останнього слова Навального

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фільм, який має назву "ЧП. Розслідування. Майстер-клас для провокаторів", виставляє у негативному світлі російську опозицію. У ньому розповідають про "таємні семінари" від опозиціонерів.