Російський журналіст Дмитро Запольський розповів про сумнівні дії Володимира Путіна під час його роботи на КДБ. Про його ймовірну зраду він повідомив в інтерв'ю "Радіо Свобода".

За інформацією від Запольського, громадянин РФ В'ячеслав Жарко, який мав зв'язки з британською розвідкою, поділився відеозаписом, де Путін контактує із німецьким розвідником.

"Щодо Володимира Путіна такі свідчення дійсно є. Мені приносили плівку, на якій був знятий момент контакту розвідника Путіна з куратором з Федеральної розвідувальної служби Німеччини. В ту пору, коли він працював у Дрездені. Це була досить скандальна ситуація", — розповів журналіст.

Журналіст також додав, що після цього випадку до Путіна почали погано відноситись у КДБ. Його практично усунули від роботи у Німеччині та перевели на формальну посаду у Ленінграді.

Запольський наголосив, що цей запис нічого не доводить, але ще у радянські часи викликав скандал у керівництві.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Читайте також: Росія не повинна виконувати Мінські домовленості - Пєсков

Перед виборами у 2000 році Жарко намагався змусити Запольського показати цей запис в ефірі телеканалу. Журналіст запевнив, що при такому компроматі він довго не прожив би.