Поліція Вірменії відтіснила демонстрантів з проїжджої частини проспекту Баграмяна в центрі Єревану, які протестували проти подорожчання тарифів на електроенергію, повідомляє Armenia Now.

"48 людей доставлені в різні відділення поліції Єревану. Відносно них складаються акти про адміністративне правопорушення", - заявив прес-секретар поліції Вірменії Ашот Агаронян.

Незабаром поліцейські відпустили всіх затриманих демонстрантів.

Раніше поліція надала демонстрантам час до 5:00 суботи, щоб висловити свій протест і розблокувати проспект Баграмяна в центрі столиці.

"Незважаючи на незаконний характер мітингу, поліція вважає важливою обставиною, що організатори та учасники незаконної акції повинні мати достатній час, щоб висловити свої вимоги, представити їх громадськості, правомочним органам і офіційним особам. Отже, поліція надає час до 5 ранку 12 вересня, щоб висловити свої вимоги і добровільно розблокувати проспект, за умовою, що за цей час збори носитимуть мирний характер ", - йдеться в заяві.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читайте також: Через вибух в Індії загинули понад 20 людей

Проспект Баграмяна відкритий для транспортного руху. Поліція за допомогою водомета вимила проїжджу частину вулиці.

Нагадаємо, раніше в Єревані вже проходили акції протесту проти підвищення тарифів.