У Берліні почалися переговори глав МЗС "нормандської четвірки" - Павла Клімкіна (Україна), Сергія Лаврова (Росія), Франка-Вальтера Штайнмайера (Німеччина) і Лорана Фабіуса (Франція).

Про це повідомив в Twitter посол України в Німеччині Андрій Мельник.

Темою суботньої зустрічі міністрів в "нормандському форматі" в Берліні стало питання проведення місцевих виборів на Донбасі і Мінські домовленості.

Мельник зазначив, що триває "непроста дискусія" щодо імплементації Мінських зобов'язань про відвід важкої зброї від лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) і доступ для місії ОБСЄ на окуповану територію Донбасу.

Читайте також: На Донбасі можливий заморожений конфлікт – Кучма

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Посол України також повідомив, що перед переговорами міністр закордонних справ України Павло Клімкін провів "дружню бесіду" з німецьким і французьким колегами.

Нагадаємо, міністри повинні підготувати грунт для майбутньої паризької зустрічі лідерів "четвірки", яка намічена на 2 жовтня.