Сьогодні на південному сході Туреччини стався вибух, який забрав життя двох поліцейських. Терористи заклали вибухівку в автомобіль з правоохоронцями на одному з КПП.

Уряд країни вже встиг звинуватити у теракті Робочу партію Курдистану. Але поки ведеться розслідування та офіційного підтвердження цій інформації немає.

До лікарні також відправили ще п'ятьох працівників поліції. У них різні ступені травм. Правоохоронці вже з'ясували, що невідомі напередодні встановили у машину бомбу.

Під час протистояння між турецькою владою та Робочою партією Курдистану в країні загинули вже більше 100 солдатів та правоохоронців. Перемир'я між офіційною Анкарою та сепаратистами розпочалось після заяв з боку уряду про підтримку США у боротьбі з "Ісламською державою".

Читайте також: "Нормандська четвірка" обговорить відведення озброєння на Донбасі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Робоча партія Курдистану є повстанською організацією, що бореться за політичні права курдів у Tуреччині і створення курдської aвтономіі у складі країни.