Тбіліський зоопарк відновлює роботу після червневої повіні. До весни 2016 року сюди привезуть близько 150 нових тварин.

Про це пише Lenta.ru.

"Влада Грузії також вирішила побудувати новий зоопарк, який за площею буде в дев'ять разів більше, ніж нинішній. Просторі вольєри дозволять утримувати тварин, яких раніше не було в тбіліському звіринці", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Рідкісний вид гепарда почали клонувати в Аргентині

Директор нинішнього зоопарку Зураб Гуріелідзе зазначив, що, незважаючи на втрату великої кількості тварин, в зоопарку ще залишилися звірі, на яких варто подивитися відвідувачам.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

"Під час повені ми втратили 277 тварин. Це були одні з найцікавіших тварин, які привертали увагу", - розповів він, додавши, що загинули білі леви і багато приматів, але, на щастя, вижили білий носоріг та леопарди.

Через сильну зливу в ніч на 14 червня Тбілісі був сильно затоплений- вийшла з берегів річка Вера. Найбільше від повені постраждав центр грузинської столиці і, зокрема, розташований там зоопарк.