Ймовірну загрозу для безпеки Папи Римського Франциска під час його майбутнього візиту до США ліквідували американські спецслужби.

Про це повідомив голова комітету з національної безпеки палати представників конгресу Майкл Маккол, передає УНН.

"Я дуже стурбований. Секретна служба США проінформувала мене в закритому режимі", - сказав конгресмен в ефірі телекомпанії ABC, коли його запитали, чи існують приводи для занепокоєння і загрози з боку "Ісламської держави" у зв'язку з майбутнім візитом понтифіка.

"Ми дуже пильно стежимо за погрозами на адресу Папи під час його перебування в США. Ми запобігли одній конкретній загрозі", - сказав він.

Маккол не повідомив конкретних деталей щодо загрози Папі Римському. Конгресмен-католик закликав "бути пильними, щоб забезпечити безпеку Папи в США".

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Читайте також: В Єгипті правоохоронці помилково розстріляли туристів

Нагадамо, Папа Римський Франциск в ході візиту до США 22-24 вересня відвідає Вашингтон, 25 вересня - Нью-Йорк, 26-27 вересня - Філадельфію.

Запланована зустріч Папи з президентом США Бараком Обамою в Білому домі, виступ перед членами конгресу та на сесії Генеральної Асамблеї ООН.