Російський газовий монополіст "Газпром" визнав, що реалізувати в раніше заявлені терміни проект експортного трансчорноморського газопроводу "Турецький потік" неможливо.

Як сказав сьогодні на прес-конференції заступник голови "Газпрому" Олександр Медведєв, будівництво газопроводу буде відкладено, пишуть Вести.

На який термін відкладається реалізація проекту, Медведєв не уточнив.

Читайте також: 81% росіян підтримують повернення витверезників

Нагадаємо, "Газпром" обіцяв почати будівництво першої нитки маршруту влітку 2015 року. Запустити газопровід планували до кінця 2016 року.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Газпром" вже декілька років погрожує почати будівництво трансчорноморського газопроводу в обхід України. Спочатку проект назвали "Південним потоком".

Через розбіжності з Євросоюзом в 2014 році Москва вирішила змінити маршрут газопроводу і запропонувала вести його до Туреччини замість Болгарії.