Захід не повинен забувати про агресію Росії в Україні та Грузії на тлі міграційної кризи та інших проблем.

З таким закликом звернувся прем'єр-міністр Естонії Тааві Рийвас до голови Об'єднаного комітету начальників штабів США генерала Мартіна Демпсі, пише Європейська правда.

"Важливо, щоб в умовах міграційної кризи, подій в Сирії та Лівії не залишали без уваги агресивні дії Росії, які продовжуються в Україні і, наприклад, у Грузії", - зазначив естонський прем'єр.

За словами Рийваса, США та Естонія мають однакові уявлення про зміну ситуації в галузі безпеки. Очевидно, що ситуація змінилася надовго, і НАТО має адаптуватися до неї, додав Рийвас.

Читайте також: У Латвії розпочалися навчання НАТО

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно представник ЄС з питань зовнішньої та безпекової політики Федеріка Могеріні заявила, що незважаючи на гостру міграційну кризу, Євросоюзу не варто забувати про події в Україні.