ЗМІ повідомили про бійку між жінкою-лікарем і вагітною медсестрою, біженкою з Донбасу, пише ЛугРадар.

Інцидент нібито стався в одній з лікарень російської столиці - клініці "Кураре". За словами постраждалої, причиною того, що її побили, є її походження. Так, її колезі не сподобалося, що керівництво прийняло на роботу переселенку.

Ім'я постраждалої біженки з Донбасу Юлія Герасимчук. Вона стверджує, що лікар Олександра Дергачова накинулася на неї на рівному місці і почала бити тільки за те, що її підлегла переїхала в Росію з території окупованого Донбасу.

Читайте також: Росія нарахувала 1,1 млн переселенців з України

"Я принесла до неї в кабінет дослідження на аналізи сечі. І попросила її подивитися, як вона буде вільна. Це їй не сподобалося, і вона викрикнула: "Та як ти смієш мені вказувати?" Вона зажадала мене сісти і почала ображати, хапати за руки. Я попросила відійти, але вона взяла мене за волосся, сказала, що вони в мене довгі і красиві, і повидирала їх", - розповіла медсестра.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Далі, за словами пані Герасимчук, лікар почала бити її головою об двері. "Потім вона почала бити мене головою об залізні двері. Я благала її відпустити, але вона сказала, що хоче вбити мене і їй ніхто не завадить ", - додала медсестра.

Побиття тривало протягом 15 хвилин, якщо вірити словами потерпілої. Дивно, але за цей період часу ніхто з персоналу не почув криків або звуків бійки і не розняв суперниць.

"Я вже валялася на підлозі вся в крові, але вона продовжувала штовхати і бити. У підсумку, я зібрала всі сили і змогла відкрити двері і вибігти від неї. У коридорі я була вже з розірваним халатом і вся в крові. До мене підбігли і відвели в інший кабінет. А коли її запитали, за що мене так, Дергачова заявила, що вона хотіла, щоб я втратила дитину", - завершила свою криваву історію потерпіла.

Зараз медсестра перебуває на лікуванні в тій же самій лікарні, де її побила колега. Нападницю, як стверджує оповідачка, відразу ж звільнили з роботи. Правоохоронні органи відпустили її під підписку про невиїзд.

Чи було порушено кримінальну справу у зв'язку з інцидентом, не уточнюється.