Компанія DigitalGlobe представила супутникові знімки. Вони показують наскільки руйнівними стали військові дії для Сирії та Іраку. Вони проходять на їх території протягом кількох років.

Про це повідомляє інформаційне агентство The Telegraph.

На першій парі знімків під заголовком "До і після" показано, які руйнування відбулися в результаті дій терористів "Ісламської держави" на території Храму Бела в Пальмірі.

Наступна фотографія показує ситуацію на сирійсько-турецькому кордоні. Біженці кинули там сотні своїх автомобілів.

Опубліковані знімки наочно демонструють, як в 2012 році всього лише за один місяць околиці сирійського міста Хама перетворилися на руїни.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Читайте також: Росіян у сирійському аеропорту обстріляли з "Градів"

Також на фото присутній військова база армії Ірану. Час між знімками становить близько півтора місяців.

На фото відображене горіння газопроводу в сирійському місті Хама. Він загорівся в результаті диверсійних дій з боку бойовиків.

Мета публікації цих фотографій в тому, щоб показати, наскільки агресивними є методи терористичних організацій, зокрема, ІДІЛ.