Житель міста Янчжоу вирішив продати свою нирку, щоб купити айфон останньої моделі.

Про це передає China Daily.

Продати нирку чоловікові порадив його друг, і для цього він попросив його пройти медогляд в одній з лікарень міста Нанкін.

Агента, який повинен був виступити посередником в угоді з продажу органу, друзі знайшли через Інтернет. Проте чоловік передумав продавати нирку, на що його друг сказав, що угода розірванню не підлягає.

Переляканий чоловік вирішив розповісти про все журналістам, після чого його друг втік, і тепер розшукується поліцією.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: Вчені перетворять свиней в невичерпне джерело донорських органів

Не виключено, що за нирку китаєць виручив би пристойну суму, оскільки в Китаї розвинена нелегальна торгівля органами для трансплантації. У країні не вистачає донорів, тому нерідкі випадки, коли злочинці нападають на людей, щоб отримати їх органи для пересадки.

Як повідомлялося раніше, дев'ятого вересня на презентації в Сан-Франциско Apple представили нові iPhone 6s і iPhone 6s Plus.