Компанія Symphony запустила соціальну платформу, призначену для фінансових організацій Уолл-стріт.

Про це повідомляє агенство Reuters.

Платформа надає новини та дані фінансових аналітиків, має інтеграцію з електронною поштою. Зовні сервіс схожий на Twitter: в ньому присутні хештегі і згадки. Для захисту конфіденційної інформації від хакерів платформа використовує технологію шифрування.

Завдяки новому продукту Symphony збирається конкурувати з терміналом Bloomberg LP і Thomson Reuters, якими користуються трейдери з усього світу, за рахунок надання більш дешевих послуг. Наприклад, вартість платформи складе $15 доларів на місяць на відміну від терміналів Bloomberg, за роботу з якими вимагається плата в розмірі $1850. До того ж, малий бізнес і приватні підприємці можуть користуватися новим продуктом безкоштовно.

Читайте також: Угода року: одеський стартап купили за $150 млн

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Symphony розробила продукт спільно з такими компаніями, як McGraw Hill Financial, Dow Jones і займається моніторингом соцмереж на рахунок важливої фінансової інформації Selerity. Компанія планує розширити застосування своєї платформи в сферах охорони здоров'я, фінансових технологій та аудиту.