Митники з Таганрогу вирішили створити мобільну групу. Головним її завданням стане "аналітична робота та оперативне реагування на будь-які спроби провезення заборонених товарів".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що мобільна група буде базуватися в Таганрозі. Вона шукатиме, аналізуватиме й реагуватиме на трьох митних постах, які межують з Україною. Це Некліновський, Матвеєво-Курганський і Куйбишевський сільські райони.

До складу групи увійдуть керівники структурних підрозділів та "найбільш підготовлені митники".

Читайте також: Путінський телеканал розповів про "анатомічні особливості росіян"

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Керівник прес-служби Таганрозької митниці Альберт Смирнов заявив, що створення групи носить запобіжний характер. Поки, за його словами, розробляється лише порядок її дії.

Нагадаємо, у Росії вирішили розробити правила знищення санкційних продуктів. Митники отримали право приймати рішення про вилучення і знищення санкційної продукції, та правові підстави для їх дій відсутні.