Бойовики атакували військово-повітряну базу на північному заході Пакистану, після чого відбулася перестрілка. У результаті знищено восьмій нападників.

Про це передає CNN.

Напад на базу Бадабер неподалік від Пешавара є найбільшою атакою на військовослужбовців з минулого року, коли терористи напали на школу в Пешаварі. Тоді загинули 145 осіб, більшість з них - діти.

Близько 10 бойовиків вчинили атаку на базу рано вранці в п'ятницю. Сили безпеки країни доповіли, що було знищено вісім бойовиків. Солдати вирушили перевірити прилеглі території в пошуках інших нападників.

Читайте також: Помер прихильник руху "Талібан" генерал Гуль

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Представник сил безпеки повідомив, що 10 військових отримали поранення, у тому числі два офіцери. Пакистанські таліби взяли на себе відповідальність за напад.

Авіабаза Бадабер була побудована в 1950-х роках.