Німецький фінансово-кредитний інститут Deutsche Bank повідомив про скорочення своїх представництв на території Росії. Таке рішення пов'язане з оптимізацією внутрішніх процесів та скороченням витрат.

18 вересня концерн повідомив, що до кінця цього року у Росії закриють підрозділ інвестиційно-банківських послуг. Також скоротиться загальна кількість штатних представників компанії з 1 300 осіб до 1 100. Про це пише видання DW.

"Рішення було прийнято з метою спрощення процесів, мінімізації витрат і ризиків та ефективного використання капіталу. Інвестиційно-банківські послуги російським клієнтам тепер надаватимуть з міжнародних офісів", - йдеться у заяві Deutsche Bank.

Нещодавно стало відомо, що керівник російського представництва Йорг Бонгарц залишив свою посаду та перевівся у німецький офіс.

Читайте також: Прокуратура РФ може перевірити діяльність телеканалу "Дождь"

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

У деяких ЗМІ пишуть, що концерн вирішив скоротитися, у тому числі, через корупційний скандал у Росії. Наприкінці липня стало відомо, що російські клієнти здійснювали незаконні купівлі акцій. Загальна сума незаконних грошей становить близько шести млрд. доларів.