Труп дитини виявила турецька берегова охорона.

Тіло чотирирічної дівчинки з Сирії знайшли в п'ятницю, 18 вересня, на західному узбережжі Туреччини, в провінції Ізмір, передає Сегодня.

За попередньою інформацією, дитина і інші загиблі біженці, які намагалися дістатися до Європи на дерев'яному човні, зазнали катастрофи в Середземному морі.

Читайте також: Charlie Hebdo зробив жорстокі карикатури на потонулого хлопчика-біженця (фото)

Судно з нелегальними мігрантами затонуло між грецьким островом Істанкей і турецьким узбережжям 15 вересня. Того трагічного дня берегова охорона Туреччини дістала з води 211 чоловік. Близько 20 біженців загинули, серед них було четверо дітей.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, на початку вересня в соціальних мережах та ЗМІ з'явилася фотографія мертвого хлопчика-біженця, тіло якого знайшли на турецькому березі після чергового корабельної аварії.