В суботу, 19 вересня, Угорщина завершила зміцнення кордону з Хорватією загородженням з колючого дроту.

Про це повідомляє міністерство оборони країни.

Зміцнення з колючого дроту для припинення незаконних переходів кордону, що скоюються біженцями, встановлено на ділянці довжиною 41 км. Загальна протяжність угорського кордону з Хорватією - 370 км, але більша частина кордону між двома країнами проходить по річці Драва, яку важко подолати.

Після того, як Угорщина повністю блокувала кордон із Сербією, біженці, що зібралися в Сербії, стали робити спроби проникнення в Угорщину через сусідню Хорватію.

Напередодні голова уряду Хорватії Зоран Мілановіч повідомив, що країна вже не спроможна справлятися з напливом біженців. За даними МВС Хорватії, після того, як Угорщина блокувала кордон із Сербією, з Сербії в Хорватію пройшло не менше 17 тис. чоловік.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Читайте також: За одну ніч в Австрію прибули близько семи тисяч нелегалів

Нагадаємо, що поліція Словенії застосувала сльозогінний газ проти іммігрантів, які спробували незаконно прорватися в країну з території Хорватії.