Прем'єр-міністр Австралії Малкольм Тернбулл оголосив новий склад уряду. Він назвав його "урядом майбутнього".

Про це пише Корреспондент.

"Церемонія присяги нового кабінету відбудеться 21 вересня в Канберрі", - ідеться у повідомленні.

Джулі Бішоп, яка є заступником лідера правлячої Ліберальної партії і вже екс-глави уряду Тоні Ебботт, збереже за собою портфель міністра закордонних справ.

Читайте також: В Австралії новий прем'єр: Ебботта змінив Тернбулл

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Сенатор від штату Новий Південний Уельс Маріс Пейн стане першою в історії країни жінкою, яка очолить міністерство оборони. Вона буде замість Кевіна Ендрюса.

Колишній міністр освіти Крістофер Пайн отримає посаду міністра промисловості, інновацій та науки. Очікувалось, що міністром оборони стане саме він.

Сенатор Мітч Файфілд обійме посаду міністра зв'язку.

Новий головним скарбником країни, тобто керівником Мінфіну, стане Скотт Моррісон, який працював раніше міністром імміграції та охорони кордонів і міністром соціальних служб.

Нагадаємо, Тернбулл усунув від влади прем'єр-міністра Ебботта під час голосування парламентаріїв Ліберальної партії. Новим главою уряду він став 15 вересня.