В Індії в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули дев'ять гравців в традиційну гру кабадді. Крім того, 15 осіб отримали серйозні травми.

Про це пише NDTV.

"Мікроавтобус, в якому їхали спортсмени, впав з моста в штаті Орісса на сході країни. Вони поверталися додому після участі в змаганнях", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Ісламісти захопили майже 130 осіб за користування мобілками

Жертви аварії - гравці віком від 18 до 60 років. ДТП сталося ввечері в суботу, 19 вересня.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Згідно інформації, водій мікроавтобуса не впорався з керуванням, в результаті транспортний засіб перекинувся і звалився з невеликого моста.

Троє людей загинули прямо на місці, ще троє - по дорозі в лікарню. Число жертв може зрости, оскільки деякі постраждалі перебувають у критичному стані.

Довідка. Кабадді - найпопулярніша командна гра і найдавніша в Азії гра, їй щонайменше чотири тисячі років.

Вона включає елементи боротьби і пятнашек. Родоначальником кабадді є Індія. Перший азіатський чемпіонат з цього виду спорту пройшов у 1980 році.