Щонайменше п'ятеро людей загинуло через вибух терориста-смертника на півночі Камеруну. В результаті загинув поліцейський, двоє перехожих і дві смертниці.

Про це повідомляє ВВС.

Вибух стався, коли поліція намагалась зупинити двох жінок біля в'їзду в камерунське місто Мора. Вони виявились смертницями і привели в дію вибуховий пристрій у дію і загинули.

Наголошується, що в цьому районі Камеруна діє джихадистське угрупування "Боко-Харам". Терористи значно посилили свою активність після того, як у країні прийняли рішення про участь камерунської армії у багатонаціональних силах Африканського союзу. Він воює проти ісламістських терористів.

Читайте також: Притулок для біженців підпалили в Німеччині

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, ісламістські бойовики застрелили 56 військовослужбовців, які воюють на стороні уряду Сирії. Бойовики скоїли злочин кілька днів тому на авіабазі в провінції Ідліб. Її захопили дев'ятого вересня терористи "Фронту ан-Нусра", що пов'язаний з "Аль-Каїдою".