У Росії почали перевіряти сторінку форуму, яка присвячена популярній онлайн-грі World of Tanks. Роскомнагляд підозрює, що на форумі закликають до самогубства.

21 вересня держустанова повідомила про початок розслідування справи після отримання відповідної заяви. Її автор написав, що в обговоренні гри є тема про безліч способів скоєння самогубства.

"У Роскомнагляд надійшла заявка на внесення до єдиного реєстру забороненої інформації одної зі сторінок форуму багатокористувацької онлайн-ігри World of tanks", - повідомило відомство.

Наразі служба розпочала ретельну перевірку матеріалу, повідомляє "Дождь".

World of Tanks є однією з найпопулярніших онлайн-ігор у світі. Вона створена за мотивами Другої Світової війни. Кількість учасників цієї гри сягає 75 мільйонів.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Читайте також: Патріарх Кирило благословив санкції проти Росії

Раніше Роскомнагляд розглядав справу про заборону Вікіпедії, адже сайт містить матеріали з рецептами наркотиків, що заборонено у РФ.