Агент британської секретної розвідувальної служби MI6, який ймовірно працював під прикриттям в якості жінки, знайдений мертвим у своїй лондонській квартирі.

Про це пише газета The Independent.

Голе тіло агента було знайдено в замкненій на замок дорожній сумці в будинку співробітника зовнішньої розвідки Великобританії, також в квартирі виявлений жіночий гардероб на 15 тисяч фунтів, косметика і руда перука.

Як повідомляє видання, експерти судово-медичної експертизи впевнені, що загиблий чоловік працював під прикриттям і жіночий одяг знадобився йому для маскування. Вони також зазначають, що причиною смерті стало вбивство. Тим часом, спочатку поліція розглядала версію про те, що чоловік був трансвеститом і загинув в результаті секс-гри, коли щось "пішло не так".

Читайте також: 91-річну німкеню звинувачують у вбивствах в Освенцимі

Популярні новини зараз
Поки люди шкребуть копійки на нові тарифи за світло, зарплати членів "Укренерго" сягають майже 8 млн на місяць Повірка лічильника вважатиметься незакінченою: комунальники нагадали про важливий нюанс За оплату комуналки через "Приват24" можна отримати гроші: у ПриватБанку назвали умови Нацкомісія планує переглянути ще один тариф: з 1 липня будуть нові ціни
Показати ще

Згідно зі свідченнями сусідів, вони були впевнені, що загиблий був жінкою.

Як повідомлялося раніше, німецького фізика запідозрили у шпигунстві на користь Кремля.