У Сирії зняли на відео неповнолітнього узбека Джафара аль-Таяра, який зі сльозами на очах виконував наказ свого ката - сісти в навантажений вибухівкою броньовик і підірвати об'єкт шиїтів.

Скріншоти цих трагічних кадрів опублікувала британська The Times.

Місія закінчилася величезним грибом, який утворився в результаті вибуху в регіоні, якій охоплений бойовими діями.

Наголошується, що на півночі Сирії в районі Нусра семеро терористів-смертників були направлені у бік захоплених бойовиками Аль-Каїди об'єктів.

Фото Таяра показує, наскільки сильно злякався молодий чоловік, якому наказали йти на мученицьку смерть його польові командири.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Читайте також: Біля президентського палацу в Сомалі прогримів вибух, є загиблі

Повідомляється, що бойовик, який говорить по-узбецьки в тому відео підбадьорив Таяра словами: "Джафар, мій брат, не бійся. Коли ти наляканий, згадуй Аллаха".

"Я просто злякався. Я боюся, що не впораюся", - відповів Джафар аль-Таяр.

Зазначається, що по всьому ландшафту в районі Нусра земля здригнулася від серії вибухів - аналогічну місію тоді виконали і інші шестеро смертників.