Російська федерація може почати наносити удари по бойовиках "Ісламської держави" в Сирії без координації з міжнародною коаліцією. Про це пише Bloomberg.

На такий крок РФ може піти, якщо США відмовляться координувати дії проти ІДІЛ з Росією, Іраном і Сирією.

"Росія сподівається, що здоровий глузд переможе, і Обама візьме простягнуту Путіним руку. Але Путін буде діяти в будь-якому випадку, навіть якщо цього не відбудеться", - сказала керівник Центру Азії і Близького Сходу Російського інституту стратегічних досліджень Олена Супоніна.

Читайте також: Сирійський уряд підтримує створення військової бази РФ у країні

Повідомляється, що США готові координувати удари, щоб уникнути ворожих інцидентів з російськими літаками, однак поки що у Вашингтоні не отримували конкретних пропозицій з Москви.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Показати ще

Нагадаємо, днями міжнародна коаліція на чолі зі Сполученими Штатами завдала десятки авіаударів по позиціях бойовиків "Ісламської держави".