Редакція німецького видання "WDR 5" спростувала інформацію російських ЗМІ про те, що журналістка видання Христина Нагель опублікувала новину про те, що нібито п'яний президент України Петро Порошенко приїхав в аеропорт і вимагав полетіти в Москву.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Антон Комаров.

"Сьогодні російські г ** но ЗМІ поширили ось таку" новина ". Посилаються на реально існуючу німецьку журналістку Христину Нагель. Та ось біда. Христина Нагель кореспондент в Берліні. Редакція" WDR 5 "мені відповіла, що вони не підтверджують інформацію видану російськими г ** носмі ", - написав він.

Читайте також: Кремлівські пропагандисти знову осоромилися (відео)

Низка російських ЗМІ поширила інформацію з посиланням на журналістку Нагель про те, що Порошенко в стані сильного алкогольного сп'яніння вимагав летіти до Москви на зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомлялося, ще одне "диво" російської пропаганди не так давно з'явилося відносно глави Одеської ОДА Михайла Саакашвілі і його нібито молодої коханки, яка до всього виявилася ще й трансвеститом.