Президент Росії Володимир Путін поговорив по телефону з британським співаком Елтоном Джоном і попросив його не ображатися на розіграш телефонних хуліганів, повідомив прес-секретар президента Дмитро Пєсков.

"Щойно після наради президент переговорив по телефону з Елтоном Джоном. Переговорив-таки", - сказав Пєсков журналістам, пише ВВС.

Читайте також: Елтон Джон все ще хоче поговорити з Путіним

Як розповів прес-секретар президента, він попросив співака не ображатися на телефонних хуліганів, які раніше йому подзвонили, представившись російським президентом.

"Путін сказав, що знає, наскільки Елтон Джон популярний виконавець, і запевнив, що якщо в майбутньому їх графіки співпадуть, він буде готовий з ним зустрітися і обговорити будь-які питання, які цікавлять співака", - додав прес-секретар.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще