Працівники Слідчого комітету РФ змонтували цілий фільм про вбивство Бориса Нємцова. Він містить кадри з камер відеоспостереження, на яких видно дії передбачуваного вбивці.

Про наявність цього фільму стало відомо після допиту Анзора Губашева, який, на думку слідства, є водієм вбивці. Під час розмови із правоохоронцями він спростував усі показання. Тоді слідчий продемонстрував йому фільм, який підтверджує попередні свідчення підозрюваного.

Проблемою для слідчих є те, що якість фільму є дуже низькою. Губашев не змінив своїх нових тверджень, пояснивши це тим, що він нічого не зміг розгледіти на картинці. Раніше сам підозрюваний у вбивстві Нємцова Заур Дадаєв також змінив свої попередні свідчення.

Фільм починається з останньої прогулянки Бориса Нємцова та закінчується від'їздом підозрюваних в аеропорт Внуково.

Читайте також: Американські аналітики опублікували фото російської техніки у Сирії (фото)

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

На думку адвоката Дадаєва, цей фільм є скоріше художнім, а не документальним. Він вважає, що по кадрах неможливо виявити, хто саме стріляв у Нємцова.