В Іркутську (Росія) затримана група підлітків, які вчинили два розбійні напади за допомогою іграшкового пістолета.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У ніч на п'ятницю, 25 вересня, троє молодих людей, погрожуючи схожим на пістолет предметом, вимагали у студента мобільний телефон та гроші. Отримавши відмову, вони побили його, відібрали майно і зникли.

Через півгодини після цього інциденту в місцеву поліцію надійшло повідомлення про другий злочин. Потерпілими стали чоловік і жінка. Підозрювані, діючи за аналогічною схемою, забрали у пари телефон.

Поліцейські змогли затримати злочинців по гарячих слідах. У відділенні поліції з'ясувалося, що підозрюваним по 17 років. Під час вчинення злочинів вони перебували в стані алкогольного сп'яніння. Вдома у одного з підлітків поліцейські виявили пластиковий пістолет.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Порушено кримінальну справу.

Читайте також: Посеред вулиці невідомі застрелили 50-річного львів'янина (відео)

Нагадаємо, що днями в Києві столичні поліцейські виписали штраф за порушення ПДР водієві Porsche, який погрожував їм розправою.