В департаменті Атлантида, що розташований в північній частині Гондурасу, розбився легкий літак. В результаті загинули двоє чоловіків, які перебували на його борту.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Очевидці аварії зазначають, що літак впав на дуже високій швидкості. Після удару об землю він загорівся. Через пожежу впізнати тіла загиблих людей буде складно.

Співробітники правоохоронних органів Гондурасу приступили до розслідування обставин, які призвели до цього інциденту.

Читайте також: У Каліфорнії розбився винищувач

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Також зазначається, що маршрут літака був невідомим . У зв'язку з цим не виключається, що повітряний транспорт міг перевозити на борту наркотики.

Злочинці в країні часто використовують легкі літаки і безпілотники для транспортування наркотичних речовин.

Нагадаємо, в штаті Техас одномоторний літак впав поряд із полем, де школярі грали в американський футбол. Загинуло дві людини, які були на борту. Причини аварії з'ясовують спеціалісти Федерального управління цивільної авіації і Національної ради з безпеки та транспорту США.