Прем'єр-міністр Сіндзо Абе оголосить про виділення коштів у сумі 810 мільйонів доларів для надання гуманітарної допомоги мігрантам, що залишають Сирію та Ірак у вівторок - в ході свого виступу з трибуни Генеральної асамблеї ООН.

Про це пише УНІАН.

"При цьому поки неясно, чи збирається Японія пом'якшити власні вкрай жорсткі правила, що стосуються прийому мігрантів. З п'яти тисяч прохань про надання притулку, поданих за минулий рік, в Японії задовольнили лише 11", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Сербія відкрила кордон з Хорватією

У п'ятницю ООН заявили, що в осяжному майбутньому не проглядається жодних перспектив щодо зменшення потоку нелегальних мігрантів, які прагнуть потрапити до Європи.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, наприкінці минулого тижня Токіо оголосив про виділення гранту в два мільйони доларів на підтримку біженців із Сирії і приймаючих їх громад в Лівані і ще $ 2 млн - західнобалканським країнам, таким як Сербія і Македонія, що зазнають небачений наплив біженців з країн Африки та Близького Сходу.