У столиці Чорногорії Подгориці на вулиці вийшли кілька тисяч людей. Мітингувальники вимагають відставки уряду прем'єр-міністра Міло Джукановича і "справжніх перевиборів" до парламенту. На цьому наполягає опозиція в цій невеликій балканській країні, пише Радіо Свобода.

Демонстранти перед будівлею парламенту тримали прапори Чорногорії і плакати з написами: "У відставку", "Геть злодіїв".

Лідери опозиції закликали демонстрантів залишитися на вулицях доти, доки уряд не піде у відставку. Близько 200 демонстрантів розмістили намети.

Читайте также: На виборах у Каталонії перемогли сепаратисти

53-річний Джуканович перебуває при владі в Чорногорії з початку 1990-х. Він був переобраний прем'єром на виборах 2012 року, втретє обіймаючи цю посаду з часу здобуття незалежності в 2006 році, коли країна відокремилася від Сербії.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

В Чорногорії з населенням близько 630 тисяч рівень безробіття сягає майже 20%.

Нагадаємо, молдовські ліві політичні сили висунули ультиматум президентові Ніколае Тімофті. Вони вимагають від нього подати у відставку у тижневий термін.