У центрі російського Красноярська художник Василь Слонов встановив пам'ятник "Ватне серце Батьківщини".

Про це Слонов написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"У нас всіх є Батьківщина. І безсумнівно наша Батьківщина - вона Мати. І природно, у матері має бути серце. А яке воно це серце? Звичайно ж, ватне, звичайно ж, велике і тепле. Передбачувано почорніле від поту і крові поколінь, що вже пішли. Почорніле від нашого морального потьмарення. Зморщене від нашої ледарства та безтурботності ... Серце Батьківщини, як німий докір нам, блудним синам, які промотують своє життя з чужоземними валентинками ", - написав художник.

Читайте також: Голодні ігри в Криму: мережу підірвали фотожаби на блокаду півострова (фото)

Варто зазначити, що російський художник Слонов відомий своєю серією робіт Welcome! Sochi 2014, представленою на фестивалі "Білі ночі" в Пермі. Художник намалював плакати з олімпійськими кільцями у вигляді колючого дроту або шибениці. Після презентації його робіт фестиваль був закритий.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще