Башар Асад використовує поставлені з РФ боєприпаси для бомбардувань сирійських опозиційних груп.

Це відбувається, незважаючи на запевнення Кремля в тому, що його військова підтримка спрямована проти бойовиків "Ісламської держави", передає Цензор.НЕТ з посиланням на статтю The Times.

За даними джерел, в останні тижні активісти з повстанських районів по всій країні повідомили про хвилю авіаударів, в якій беруть участь нові системи літаків і зброї.

"Переважна більшість ударів були проти повстанських груп, а не ІДІЛ", - йдеться в статті.

Як повідомляють повстанські командири та активісти, в Алеппо режим почав здійснювати авіаудари в нічний час з використанням більш точних ракет, ніж раніше.

Популярні новини зараз
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Читайте також: Винищувачі в Ємені помилково обстріляли весілля: понад 130 загиблих

Відзначимо, 16 вересня в північній частині Алеппо почалася нова хвиля повітряних атак. За даними Сирійського інституту правосуддя, в результаті атак загинули 148 осіб, у тому числі 50 дітей.

Нагадаємо, вчора командувач об'єднаними збройними силами НАТО в Європі генерал Філіп Брідлав заявив, що Росія направила до Сирії набагато більш сучасну зброю, ніж необхідно для боротьби з "Ісламською державою".