Уперше європейським журналістам вдалося зафіксувати військову присутність РФ, оскільки раніше техніку знімали лише супутникові камери, повідомляється на сайті My TF1 News.

У кадр потрапили російські військові гелікоптери, літаки та вертольоти для транспортування армії та техніки на авіабазі Латакія.

Видання зауважило, що лише офіційно Кремль надає Сирії техніку задля боротьби з "ІДІЛ". Утім, вважають, що головною метою Путіна є захист військової бази у Тартусі та підтримка режиму Асада.

Таке переконання висловив екс-посол США у Сирії Роберт Форд.

Читайте також: Результати зустрічі з Обамою Путіна не задовольнили - політолог

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Якщо росіяни хочуть боротися з "Ісламською державою", чому відправляють літаки до Латакії, а не в Дамаск? Навіщо вони відправляють системи протиповітряної оборони, якщо джихадисти не мають авіації? Перш за все, аби підтримати Асада", - переконує колишній високопосадовець із Сирії.