На вулицях Японії можна побачити один з Love Hotel - досить дивне, але надійне місце для інтимних рандеву зі своїми партнерами.

Про це повідомляє Toneto.

Західній людині може здатися дивним, що такі місця не винесені на околицю, а розташовані в центрі, та ще й в чималих кількостях. Але це не бордель, це спеціальний заклад, де закохані можуть втілити свої фантазії.

За відгуками можна дізнатися, що всередині такі готелі обладнані так, щоб задовольнити найрізноманітніші фетиші. Фотографу Місті Кіслер вдалося увічнити зсередини цей пікантний заклад.

Читайте також: Японія відмінила гуманітарні науки в університетах

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Київський районний суд Харкова виніс вирок жінці, яка організувала бордель. Вона замаскувала його під масажний салон. Жінку посадили у в'язницю на п'ять років.