Сьогодні Россільгоспнагляд заборонив поставку рибної продукції, у тому числі консервованої, через відмову польських підприємств пройти санітарну перевірку. Таким чином 14 компаній із Польщі не постачатимуть свої продукти до РФ.

Перевірку рибопереробних підприємств запланували у Росії на період з 25 вересня по 6 жовтня, але керівництва компаній відмовились від неї. Інспекцію повинні були проводити співробітники ветеринарного нагляду країн-членів Євразійського економічного союзу.

"25 вересня 2015 від ветеринарної служби Польщі в Россільгоспнагляд, як ініціатору даної інспекції, надійшла інформація про те, що підприємства Польщі відмовляються від проведення зазначеної інспекції, при цьому, не вказавши обґрунтованих причин відмови для більшості підприємств", - повідомляє Россільгоспнагляд.

Читайте також: Путіну дозволили використовувати російські війська за кордоном

Наразі у Росії вже діє заборона на ввезення продуктів харчування з інших країн ЄС, які потрапили під санкції. Харчі знищують прямо на кордоні, закопуючи в землю або спалюючи.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще