Президент РФ Володимир Путін заявив, що його країна вже давно перебуває у списку ворогів терористичної організації "Ісламська держава". Про це він повідомив під час зустрічі з іншими керівниками РФ.

За словами голови Кремля, у складі ІДІЛ перебувають громадяни різних країн, яким не можна дозволити господарювати у Сирії. Путін повідомив, що згодом вони захочуть запанувати і на своїх батьківщинах, в тому числі і в Росії.

"Не секрет, що так звана "Ісламська держава" давно вже оголосило Росію своїм ворогом. Єдиний вірний шлях боротьби з міжнародним тероризмом - це діяти на упередження, боротися і знищувати бойовиків і терористів на вже захоплених ними територіях, не чекати, коли вони прийдуть в наш дім", - розповів Путін.

Читайте також: Росія завдала перший авіаудар в Сирії (фото, відео)

Сьогодні у російському парламенті офіційно ухвалили рішення Путіна щодо застосування військ Росії в інших державах. Відтепер путінська армія офіційно допомагатиме диктаторському режиму Башара Асада.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще