Голова Чеченської республіки Рамзан Кадиров заявив, що його війська готові до бойових дій у Сирії. Він наполягає на проведенні сухопутних операцій, в той час як армія РФ наразі розташувала лише авіацію.

Голова адміністрації президента РФ Сергій Іванов сьогодні розповів, що у країні Близького Сходу не будуть застосовувати наземні бойові сили. Кадиров на прес-конференції висловив свій жаль з цього приводу.

"Прикро те, що це тільки військово-повітряні сили, що там не використовується піхота. І нам, чеченцям, на жаль, поки немає можливості брати участь у боротьбі проти цих шайтанів", - розповів голова Чечні.

Він також додав, що підконтрольні йому війська готові до наземних операцій у Сирії. Кадиров запевняє, що має десятки тисяч добровольців, які готові негайно виїхати до Сирії.

Читайте також: Росія давно є ворогом "Ісламської держави" - Путін

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Парламент РФ ухвалив пропозицію Путіна щодо введення військ у Сирію. Сьогодні армія РФ вже здійснила перший удар на Близькому Сході.