Прем'єр міністр Іраку Хайдер аль-Абаді заявив, що його країна не відмовиться від російської допомоги у боротьбі з "Ісламською державою". Про це офіційний представник країни повідомив у своєму Twitter.

"Путін сказав мені, що Росія бореться з ІД в Сирії, і я йому вірю. Я відкритий до авіаударів ВПС Росії по ІД в Іраку", - цитує аль-Абаді France 24.

Також політик розповів, що його країна не отримує достатньої підтримки від Сполучених Штатів у боротьбі з тероризмом.

Сьогодні представник МЗС Росії Ілля Рогачев заявив, що його країна роздивляється можливість введення військ в Іран, якщо офіційний Багдад про це попросить.

Читайте також: Росія відправить до Сирії морських піхотинців

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Зазначимо, що введення військ РФ у Сирію почалось з подібних заяв від обох країн. Вчора парламент РФ ухвалив рішення здійснити авіаційний удар по позиціям "Ісламської держави". За інформацією світових ЗМІ, після російської атаки у Сирії загинуло мирне населення.