Голова Чеченської республіки Рамзан Кадиров викликав на зустріч дочку загиблого опозиціонера Бориса Нємцова Жанну. Родичка політика нещодавно попросила Слідчий комітет РФ викликати на допит Кадирова.

Лідер Чечні заявив російським ЗМІ, що Жанні Нємцовій слід шукати винного серед оточення свого батька, а не звинувачувати його.

"Якщо вона хоче зі мною зустрітися - нехай, я запрошую її в гості, чай будемо пити, я принесу їй співчуття у тому, що у неї батька вбили. Мого батька теж убили - таке життя, що поробиш", - заявив Кадиров.

Сам Кадиров вважає, що Нємцова використовували його ж соратники, тому й позбулися його. Він додав, що у разі виклику до СКР він обов'язково прийде, адже цього вимагає закон.

Причетним до вбивства опозиціонера наразі вважають колишнього очільника чеченського батальйону "Північ" Заура Дадаєва. Кадиров заявляв, що Дадаєв жодним чином не відноситься до цього вбивства.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Читайте також: Кадиров готує своїх бійців до війни у Сирії

Бориса Нємцова вбили 27 лютого на Великому Москворецькому мосту. Правоохоронці РФ вже заарештували з підозрами п'ятьох людей з оточення Кадирова.