Очільник Міністерства внутрішніх справ Німеччини Томас де Мезьєр висловив своє обурення з приводу поведінки деяких переселенців з Близького Сходу. Він розповів, що окремі особи незадоволені своїм перебуванням у країні.

На думку чиновника, ще влітку усі біженці раділи тому, що зараз мешкають у Німеччині. Зараз вони починають влаштовувати бійки у центрах прийому, самостійно покидають свої домівки та постійно скаржаться на життя, повідомляє канал ZDF.

"Тепер у нас багато біженців, які вважають, що можуть самовільно переселятися, залишати табори, замовляти таксі, щоб залишити місце перебування. У них знаходиться готівка, щоби подорожувати на сотні кілометрів через Німеччину. Або ж вони можуть вийти на страйк, бо їм не подобається їхнє житло. Або скаржаться, бо не подобається їжа. Або вчиняють бійки у центрах прийому біженців", - розповів де Мезьєр.

Міністр також висунув попередження усім біженцям та розповів про нововведення. Відтепер для нових переселенців країна обмежить свободу пересування.

Через великий потік емігрантів чинний канцлер країни Ангела Меркель втрачає свій рейтинг. Вже більшість мешканців висловлює незадоволення через біженців. Телеканал ARD провів опитування, згідно якому 51% громадян відчуває страх саме через переселенців.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Читайте також: Рефрижератор з біженцями знайшли у Франції

Раніше Ангела Меркель підготувала країну до прийому у цьому році понад 800 тисяч біженців з Близького Сходу.