Працівник охорони у торговельному центрі Йоганнесбургу почав стріляти з пістолета по відвідувачам закладу. Йому здалося, що один з відпочиваючих має при собі зброю.

За повідомленням місцевого видання News24 стріляти почав саме охоронець. Поліція затримала чоловіка одразу після інциденту, але він встиг поранити п'ятьох осіб, серед яких була 4-річна дитина. Місцеві лікарі повідомили, що постраждалі мають поранення різної важкості.

Наразі правоохоронці закрили торговельний центр та евакуювали з нього людей. Вони проводять слідство та спілкуються з очевидцями.

Поки офіційної інформації немає, чим саме мотивував свої вчинки охоронець та навіщо він почав стріляти просто по людям.

Читайте також: У метро пасажир вистрілив у чоловіка

Популярні новини зараз
Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Сьогодні здійснив акт насильства ще один стрілок у США. Він вбив 13 студентів у коледжі штату Орегон. Напередодні атаки він писав у соцмережах про свій останній шанс потрапити у газети.