Президент Колумбії Хуан Мануель Сантос повідомив про загибель головного наркобарона країни Віктора Наварро, який відомий під псевдонімом "Мегатео". Про це повідомляють у ВВС.

За офіційної інформацією від колумбійців, Наварро загинув під час бомбардування його бази армією Колумбії. Це була вже не перша спроба влади знешкодити злочинця.

Мегатео був також спадкоємцем Армії народного визволення Колумбії, яку створили Марксистсько-ленінські комуністи ще у 1967 році. У той час він очолював цей рух.

Комуністична сила офіційно припинила своє існування 16 років тому, але у наші часи Наварро був неформальним ватажком нащадків комуністів. Його люди відстоювали власні політичні ідеї, займаючись паралельно наркоторгівлею.

Віктор Наварро неодноразово заявляв, що відраховує податки від свого незаконного бізнесу на фінансування війни. Уряд США обіцяв нагороду за його голову у розмірі п`яти млн. доларів.

Популярні новини зараз
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Читайте також: У Росії затримали вбивцю депутата Попова

Наварро вважався головним наркобарон Колумбії з часів Пабло Ескобара. У вільний час він колекціонував сувеніри у вигляді зброї та робив татуювання власного обличчя на тілах коханок.